Za prireditelje

Vpis Osmice

Preko elektronske pošte na naslov urednistvo@osmice.info

V uredništvu bomo pregledali podatke in Osmico takoj objavili. Uredništvo si pridržuje pravico zavrniti vpis Osmice, ne da bi moralo prositelju navesti razloge.  Čim bo Osmica vpisana na seznam, vas bo sistem o tem samodejno obvestil.

Predstavitev Osmice na našem portalu

Vsi prireditelji, ki imate na seznamu vpisano Osmico, nam lahko pošljete kratko predstavitev vaše Osmice ter par slik, katere bomo objavili na vaši, osebni podstrani.

Za vse dodatne informacije ali pomoč nam lahko pišete na urednistvo@osmice.info oz stopite v stik z nami preko ostalih kontaktov

Izdelava spletne strani za vašo Osmico

V sodelovanju s partnerskim podjetjem, prirediteljem omogočamo izdelavo spletne strani vaše Osmice po izredno ugodni ceni. Predstavitveno stran, ki zajema vstopno, predstavitveno stran ter stran s ponudbo in kontakti vam izdelajo za 80 eur. V kolikor nimate zakupljene domene in strežnika, je potrebno prišteti še strošek v višini 36 eur, ki velja za eno leto in se plačuje vnaprej, medtem ko je strošek izdelave spletne strani enkraten in ga ni potrebno več plačevati. V primeru da potrebujete, so naknadno potrebna doplačila le za izredno zapletene posege na spletno stran. Vsi ostali posegi (npr, sprememba datuma, sprememba telefonske številke, zamenjava naslovne slike, itd) so brezplačni.

Za več informacij nam pišite na urednistvo@osmice.info, kjer vam bomo posredovali dodatne informacije o celotni ponudbi.